EOSERV Forum > EOMap > EOMap 0.4.0 preview
Page: << 1 2 3 >>
EOMap 0.4.0 preview
Author Message
Post #205162 Re: EOMap 0.4.0 preview

You should add an internal eoserv server for testing out the created map.

Something like this: https://eoserv.net/forum/topic/24010?p=1
With an internal sql server.

51 weeks, 1 day ago
Post #205165 Re: EOMap 0.4.0 preview

Just out of curiosity, how difficult would it be to add a "copy and paste" feature? Such as I want to copy a small area from map 1 and paste it to map 2 in a different set of x/y tiles.

50 weeks, 12 hours ago
Post #205167 Re: EOMap 0.4.0 preview

Cool to see you still working on this stuff, Sausage. Nice release!

---
CN:BH 4 lyfe
47 weeks, 1 day ago
Post #205170 Re: EOMap 0.4.0 preview
Nice work, Sausage! Thanks to you and Cirras for updates on this.
I'm a little late to reply, but the newest release seems to work pretty well.
One unmentioned issue I've noticed is with signs, they seem to be broken in 0.4.4.
---
EO Resources/Guides: ◄ eobud.boards.net ►
43 weeks, 4 days ago
Post #205171 Re: EOMap 0.4.0 preview
shayne posted: (6th Feb 2021, 02:20 pm)

Nice work, Sausage! Thanks to you and Cirras for updates on this.
I'm a little late to reply, but the newest release seems to work pretty well.
One unmentioned issue I've noticed is with signs, they seem to be broken in 0.4.4.

Signs seems to be working for me, what's the specific issue you're seeing?
---
Want to learn to pixel?
Pixelsource.org
43 weeks, 4 days ago
Post #205172 Re: EOMap 0.4.0 preview
Cirras posted: (6th Feb 2021, 02:49 pm)

shayne posted: (6th Feb 2021, 02:20 pm)

Nice work, Sausage! Thanks to you and Cirras for updates on this.
I'm a little late to reply, but the newest release seems to work pretty well.
One unmentioned issue I've noticed is with signs, they seem to be broken in 0.4.4.

Signs seems to be working for me, what's the specific issue you're seeing?

The issue I'm having specifically, is with displaying sign menus (clicking) signs in game. I can add signs to maps, and save the maps, but cannot interact with them in game.

It works fine in 0.3.1b and older versions, just not 0.4.4. Haven't checked yet to see if it's also an issue in the newer releases, just before 0.4.4.

---
EO Resources/Guides: ◄ eobud.boards.net ►
43 weeks, 4 days ago
Page: << 1 2 3 >>

EOSERV Forum > EOMap > EOMap 0.4.0 preview